The online master specialisation Food Technology focuses on the core of food technology: ingredient functionality, sustainable food process engineering and product design.
The online specialisation is part of the master Food Technology, which is one of the best and most innovative programmes in Europe and worldwide. You will learn how to perform food science research, design food products and improve food production processes. Since the programme includes input from different disciplines: food chemistry, food physics, food microbiology, food process engineering and food quality & design, you will be able to work in different branches of the food industry.
The dairy industry is an important branch within the food industry. The Dairy Science & Technology specialisation at Wageningen University focuses on the dairy production chain
In deze Europese Master ontwikkel je jouw wetenschappelijke, onderzoeks- en communicatieve vaardigheden. Je studeert aan verschillende universiteiten in Europa en leert van het bedrijfsleven.
How can we produce food by using microorganisms or enzymes? This is the central question of the Food Biotechnology and Biorefining specialization.
Op Studiekeuze123 kun je informatie vergelijken. Op de website van de onderwijsinstelling kun je verder lezen als de opleiding je aanspreekt.
Bekijk instellingswebsiteOm toegelaten te worden tot een opleiding moet je aan bepaalde eisen voldoen.
COVID-19 kan invloed hebben op de cijfers. Lees hier meer.
We hebben niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de onderwijsinstelling.
Mis geen belangrijke gebeurtenissen. Check belangrijke data ook bij de opleiding zelf.
Geen enkele opleiding is hetzelfde. Kijk daarom naar de kenmerken van een opleiding.
We hebben niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de onderwijsinstelling.
We hebben niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de onderwijsinstelling.
Hoe beoordelen de (oud)studenten deze opleiding?
Jaarlijks worden studenten gevraagd hun mening te geven over hun opleiding en instelling in de Nationale Studenten Enquête van Studiekeuze123. Helaas zijn er voor deze opleiding geen studentenoordelen beschikbaar.
We hebben niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de onderwijsinstelling.
Veel studenten hebben tijdens hun studie behoefte aan extra voorzieningen of flexibiliteit in het onderwijs. Dit kan komen door een aandoening zoals dyslexie, een chronische ziekte, psychische klachten, maar ook topsport of ondernemerschap tijdens de studie. Studenten beoordeelden hoe tevreden ze zijn over de ondersteuningsmogelijkheden bij hun onderwijsinstelling.
Je bent klaar met je studie. Hoe ziet de volgende stap eruit?
COVID-19 kan invloed hebben op de cijfers. Lees hier meer.
Landelijk voor studie Food Technology
We hebben niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de onderwijsinstelling.
We hebben niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de onderwijsinstelling.
Chemisch ingenieurs | 29% |
Dit zijn landelijke cijfers voor de totale studierichting (master - chemische technologie)
Toekomstige arbeidsmarktpositie: | Goed |
Samenhang baankans met economie: | Hoog |
Uitwijkmogelijkheden naar andere sector: | Gemiddeld |
Uitwijkmogelijkheden naar ander beroep: | Gemiddeld |
Meer weten over de opleiding? Neem contact op met Wageningen University & Research
Droevendaalsesteeg 2
6708 PB
Wageningen
Neem contact op met de onderwijsinstelling
Bel Wageningen University & Research 0317 - 484848Bezoek ook de website van Wageningen University & Research
Bezoek website van Wageningen University & Research