Over Studiekeuze123.nl

Studiekeuze123.nl is een onafhankelijke website die studiekiezers stap voor stap helpt bij het kiezen van een hbo- of wo-opleiding die het beste bij hen past.

Op www.studiekeuze123.nl vind je een overzicht met objectieve informatie en cijfers over alle erkende hbo- en wo-bachelors, -masters en associate degrees in Nederland. De website biedt ook handvatten voor ouders, decanen, mentoren en andere studiekeuzeprofessionals.

Studiekeuze123.nl wordt volledig gefinancierd door het ministerie van OCW.

Landelijk Centrum Studiekeuze

De website Studiekeuze123.nl maakt onderdeel uit van Landelijk Centrum Studiekeuze. Deze onafhankelijke stichting is er voor studiekiezers, maar ook voor ouders, decanen, mentoren, onderwijsinstellingen en andere professionals op het gebied van studiekeuze. Met behulp van betrouwbare en vergelijkbare informatie over het hoger onderwijs en studiekeuze wil Landelijk Centrum Studiekeuze er aan bijdragen dat iedere studiekiezer de mogelijkheid krijgt om op eigen voorwaarden een passende studie te vinden.

Lees meer over Landelijk Centrum Studiekeuze op Lcsk.nl

Merkregistratie

Landelijk Centrum Studiekeuze is eigenaar van de merknamen Studiekeuze123.nl®, Nationale Studenten Enquête® en Studie in Cijfers®. Deze twee namen en de naam van de eigen stichting staan geregistreerd bij Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP). Met deze registratie hebben wij merkrecht voor de naam en het logo van deze 3 producten.

Contact

Contact

Contact opnemen met Studiekeuze123.nl kan op verschillende manieren.

Bekijken

Veelgestelde vragen

Deze vragen worden geregeld gesteld aan Studiekeuze123.nl.

Bekijken

Pers en PR

Contactgegevens en persberichten over de website, organisatie en NSE.

Bekijken