Wageningen University & Research is one of the leading centres in Food Science and Technology in Europe and the world.
The history of the Food Technology programme at the university goes back more than 50 years; it is considered to be one of the best and most innovative programmes in its field in Europe.
Op Studiekeuze123 kun je informatie vergelijken. Op de website van de onderwijsinstelling kun je verder lezen als de opleiding je aanspreekt.
Bekijk instellingswebsiteOm toegelaten te worden tot een opleiding moet je aan bepaalde eisen voldoen.
Geen enkele opleiding is hetzelfde. Kijk daarom naar de kenmerken van een opleiding.
The online master specialisation Food Technology focuses on the core of food technology: ingredient functionality, sustainable food process engineering and product design.
The online specialisation is part of the master Food Technology, which is one of the best and most innovative programmes in Europe and worldwide. You will learn how to perform food science research, design food products and improve food production processes. Since the programme includes input from different disciplines: food chemistry, food physics, food microbiology, food process engineering and food quality & design, you will be able to work in different branches of the food industry.
The dairy industry is an important branch within the food industry. The Dairy Science & Technology specialisation at Wageningen University focuses on the dairy production chain
In deze Europese Master ontwikkel je jouw wetenschappelijke, onderzoeks- en communicatieve vaardigheden. Je studeert aan verschillende universiteiten in Europa en leert van het bedrijfsleven.
How can we produce food by using microorganisms or enzymes? This is the central question of the Food Biotechnology and Biorefining specialization.
We hebben niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de onderwijsinstelling.
Hoe beoordelen de (oud)studenten deze opleiding?
Hoe tevreden waren studenten in 2019 over aspecten van deze opleiding?
Deze opleiding
Wageningen University & Research |
Landelijk gemiddelde
Food Technology |
Verschil | |
Studenttevredenheid
Meer informatie |
4.5 / 5 | 4.5 / 5 | |
Sfeer | 4.5 / 5 | 4.5 / 5 | |
Inhoud | 4.3 / 5 | 4.3 / 5 | |
Algemene vaardigheden | 4.2 / 5 | 4.2 / 5 | |
Wetenschappelijke vaardigheden | 4.2 / 5 | 4.2 / 5 | |
Voorbereiding beroepsloopbaan | 3.8 / 5 | 3.8 / 5 | |
Docenten | 4.2 / 5 | 4.2 / 5 | |
Studiebegeleiding | 4.0 / 5 | 4.0 / 5 | |
Toetsing en beoordeling | 4.1 / 5 | 4.1 / 5 | |
Informatievoorziening | 4.1 / 5 | 4.1 / 5 | |
Studierooster | 4.2 / 5 | 4.2 / 5 | |
Studielast | 4.1 / 5 | 4.1 / 5 | |
Groepsgrootte | 4.0 / 5 | 4.0 / 5 | |
Stage en opleiding | 3.9 / 5 | 3.9 / 5 | |
Stage ervaring | 4.5 / 5 | 4.5 / 5 | |
Studiefaciliteiten | 4.1 / 5 | 4.1 / 5 | |
Kwaliteitszorg | 4.1 / 5 | 4.1 / 5 | |
Uitdagend onderwijs | 4.1 / 5 | 4.1 / 5 | |
Internationalisering | 4.1 / 5 | 4.1 / 5 | |
Studenttevredenheid
Meer informatie |
4.5 / 5 | 4.5 / 5 | |
Sfeer | 4.5 / 5 | 4.5 / 5 | |
Inhoud | 4.3 / 5 | 4.3 / 5 | |
Algemene vaardigheden | 4.2 / 5 | 4.2 / 5 | |
Wetenschappelijke vaardigheden | 4.2 / 5 | 4.2 / 5 | |
Voorbereiding beroepsloopbaan | 3.8 / 5 | 3.8 / 5 |
Over de studie Food Technology
Je bent klaar met je studie. Hoe ziet de volgende stap eruit?
Landelijk voor studie Food Technology
Productontwikkelaar | 24% |
Dit zijn landelijke cijfers voor de totale studierichting (master - chemische technologie)
Toekomstige arbeidsmarktpositie: | Goed |
Samenhang baankans met economie: | Hoog |
Uitwijkmogelijkheden naar andere sector: | Gemiddeld |
Uitwijkmogelijkheden naar ander beroep: | Gemiddeld |
Meer weten over de opleiding? Neem contact op met Wageningen University & Research
Droevendaalsesteeg 4
6708 PB
Wageningen
Neem contact op met de onderwijsinstelling
Bel Wageningen University & Research 0317 - 484848Bezoek ook de website van Wageningen University & Research
Bezoek website van Wageningen University & Research