Disclaimer

De informatie op Studiekeuze123.nl wordt met grote zorg samengesteld. De inhoud wordt regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd. Het kan echter voorkomen dat de inhoud van deze site op onderdelen is verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend. Studiekeuze123 kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze website. Studiekeuze123.nl geeft op onderdelen toegang tot internetsites en/of informatiebronnen die door andere (overheids)organisaties worden onderhouden. Studiekeuze123 kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Studiekeuzetesten

Op Studiekeuze123.nl staan diverse studiekeuzetesten.  Deze testen zijn eigendom van externe organisaties. Studiekeuze123 kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie op deze internetsites en/of pagina's. In de testen van NOA B.V. en JobPersonality B.V. wordt om je e-mailadres gevraagd. Dit e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het toesturen van je persoonlijke rapport.

Bronvermelding

De studiekeuzeinformatie op Studiekeuze123.nl is onder voorwaarden beschikbaar voor gebruik door derden. Indien u informatie van de website Studiekeuze123.nl verveelvoudigt, dient u Studiekeuze123 als bron te vermelden. Het kopiëren van (de vormgeving van) onze website of onderdelen daarvan is niet toegestaan zonder toestemming van Studiekeuze123. Op verzoek kan het logo van Studiekeuze123 worden opgevraagd, bijvoorbeeld ter vermelding in een colofon. De data mag niet voor louter commerciële doeleinden worden gebruikt. De data mag slechts gebruikt worden indien deze up to date wordt gehouden door de gebruiker en niet op andere wijze mag worden bewerkt zonder toestemming van Studiekeuze123. Indien de gebruiker in strijd met de disclaimer handelt, kan Studiekeuze123 het gebruik door de derde dan verbieden op grond van de disclaimer.

Merkregistratie

Stichting Studiekeuze123 is eigenaar van de merknamen Nationale Studenten Enquête en Studie in Cijfers. Deze twee namen en de naam van de eigen stichting staan geregistreerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP). Met deze registratie hebben wij merkrecht voor de naam en het logo van deze drie producten.

Databestanden aanvragen

U kunt bij ons de Studiekeuzedatabase en de NSE resultatenbestanden aanvragen.  Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via het contactformulier of info@studiekeuze123.nl.

Over de disclaimer

Studiekeuze123 behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.

Vragen of opmerkingen?

Mocht u informatie tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist is, neem dan contact met ons op. Studiekeuze123 staat altijd open voor vragen of opmerkingen over onjuistheden of verbeteringen.

Laatste update: juli 2019