Voor onderwijsinstellingen

Studiekeuze123 wil, samen met het hoger onderwijs, een bijdrage leveren aan de informatievoorziening voor studiekiezers. Hieronder vindt u een overzicht van wat Studiekeuze123 doet. Een aantal dienstverleningen komt in samenwerking met de instellingen tot stand.

Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig bij Studie in Cijfers of de Nationale Studenten Enquête? Neem gerust contact met ons op.

Nationale Studenten Enquête

De Nationale Studenten Enquête (NSE) is het grootschalige landelijke onderzoek waarin jaarlijks bijna alle studenten in het hoger onderwijs worden uitgenodigd om hun mening te geven over hun opleiding. Alle NVAO-geaccrediteerde opleidingen aan hogescholen en universiteiten in Nederland kunnen participeren aan dit onderzoek.

Lees meer

Studie in Cijfers

Studie in Cijfers geeft een beeld van hoe een opleiding van een hogeschool of universiteit het doet in vergelijking met de gemiddelde resultaten van deze opleiding landelijk. Dit kan de studiekiezer helpen bij zijn eerste oriëntatie op zijn studiekeuze.

Lees meer

Studiekeuzedatabase

Feiten en kwaliteitsoordelen over hbo- en wo-opleidingen, zoals arbeidsmarktcijfers, accreditatiegegevens, toelatingseisen, instroomaantallen en studentenoordelen, zijn opgenomen in de Studiekeuzedatabase. Al deze informatie wordt via Studiekeuze123.nl beschikbaar gesteld, aan studiekiezers, maar ook aan professionele gebruikers.

Lees meer

Widgets

De widgets van Studiekeuze123 bieden de mogelijkheid om informatie over open dagen en opleidingen direct op uw eigen website te tonen. De widgets zijn schaalbaar en op een aantal punten aan te passen naar uw eigen wensen.

Lees meer

Studiekeuzeconferentie

De plek waar mensen uit het voortgezet onderwijs en het hoger onderwijs elkaar kunnen ontmoeten. De Studiekeuzeconferentie 2018 vond plaats op donderdag 4 oktober in TivoliVredenburg.

Lees meer
0 opleidingenopleiding vergelijken