MijnOnderwijsomgeving

Inlog instellingen - Communicatie

Een persoonlijke digitale omgeving voor medewerkers van hogescholen en universiteiten.

Wat kunt u in MijnOnderwijsomgeving?

  • Ontdek hoe vaak jullie opleidingen bekeken worden
  • Upload logo’s en afbeeldingen

Voor wie?

Houdt u zich bij uw onderwijsinstelling bezig met studiekeuzebegeleiding of studievoorlichting? Of bent u contactpersoon van Studiekeuze123 voor Studie in Cijfers of de Nationale Studenten Enquête? Dan kunt u een account aanvragen voor MijnOnderwijsomgeving. Op grond van uw functie bij de onderwijsinstelling, krijgt u in MijnOnderwijsomgeving toegang tot informatie over Studie in Cijfers, de Nationale Studenten Enquête of studievoorlichting.

Account aanvragen

U kunt via ons contactformulier een account aanvragen. Vul dan bij 'Onderwerp' in 'Een ander onderwerp', bij 'Vraag' kunt u aangeven dat u graag een account wil voor MijnOnderwijsomgeving en aangeven bij welke onderwijsinstelling u werkzaam bent en in welke functie. Vermeld het a.u.b. als u al contactpersoon bij ons bent voor Studie in Cijfers of de Nationale Studenten Enquête.

Vraag account aan

Vragen of meer informatie?

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen of wilt u meer informatie? Ook dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Over Studiekeuze123

Studiekeuze123 is een stichting die door studenten, het hoger onderwijs en ministerie van OCW is opgericht om objectieve studiekeuze-informatie te verzamelen en te verspreiden. Studiekeuze123 beheert informatie over de erkende opleidingen aan hogescholen en universiteiten en voert jaarlijks de Nationale Studenten Enquête uit.

Lees meer