How do health-food innovations go from being just an idea to being launched on the market? This programme spans the entire process of food innovation, from biomedical sciences and nutrition, via food
Are you interested in developing new food and nutrition solutions to optimise health and prevent and treat disease? Would you like to know how a health food product goes from being just an idea to being launched in the market? And would you like to be involved in creating commercially viable foods that are both tasty and healthy? Then Health Food Innovation Management (HFIM) is the programme for you. The programme is offered at Campus Venlo. Teaching is provided by academic experts and by professionals from the international food and beverage industry. In order to prepare you for careers in the industry, we will not only teach theories, but also put these into practice on business-to-business food fairs. These international fair visits are embedded in the curriculum. They provide you with...
Op Studiekeuze123 kun je informatie vergelijken. Op de website van de onderwijsinstelling kun je verder lezen als de opleiding je aanspreekt.
Bekijk instellingswebsiteOm toegelaten te worden tot een opleiding moet je aan bepaalde eisen voldoen.
Geen enkele opleiding is hetzelfde. Kijk daarom naar de kenmerken van een opleiding.
We hebben niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de onderwijsinstelling.
We hebben niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de onderwijsinstelling.
Hoe beoordelen de (oud)studenten deze opleiding?
Hoe tevreden waren studenten in 2019 over aspecten van deze opleiding?
Deze opleiding
Maastricht University |
Landelijk gemiddelde
Health Food Innovation Management |
Verschil | |
Studenttevredenheid
Meer informatie |
4.2 / 5 | 4.2 / 5 | |
Sfeer | 4.6 / 5 | 4.6 / 5 | |
Inhoud | 4.2 / 5 | 4.2 / 5 | |
Algemene vaardigheden | 4.3 / 5 | 4.3 / 5 | |
Wetenschappelijke vaardigheden | 3.8 / 5 | 3.8 / 5 | |
Voorbereiding beroepsloopbaan | 4.1 / 5 | 4.1 / 5 | |
Docenten | 4.2 / 5 | 4.2 / 5 | |
Studiebegeleiding | 4.0 / 5 | 4.0 / 5 | |
Toetsing en beoordeling | 4.0 / 5 | 4.0 / 5 | |
Informatievoorziening | 3.9 / 5 | 3.9 / 5 | |
Studierooster | 3.7 / 5 | 3.7 / 5 | |
Studielast | 4.1 / 5 | 4.1 / 5 | |
Groepsgrootte | 4.6 / 5 | 4.6 / 5 | |
Stage en opleiding | 3.7 / 5 | 3.7 / 5 | |
Stage ervaring | 4.1 / 5 | 4.1 / 5 | |
Studiefaciliteiten | 3.4 / 5 | 3.4 / 5 | |
Kwaliteitszorg | 4.1 / 5 | 4.1 / 5 | |
Uitdagend onderwijs | 4.2 / 5 | 4.2 / 5 | |
Internationalisering | 3.8 / 5 | 3.8 / 5 | |
Studenttevredenheid
Meer informatie |
4.2 / 5 | 4.2 / 5 | |
Sfeer | 4.6 / 5 | 4.6 / 5 | |
Inhoud | 4.2 / 5 | 4.2 / 5 | |
Algemene vaardigheden | 4.3 / 5 | 4.3 / 5 | |
Wetenschappelijke vaardigheden | 3.8 / 5 | 3.8 / 5 | |
Voorbereiding beroepsloopbaan | 4.1 / 5 | 4.1 / 5 |
We hebben niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de onderwijsinstelling.
Je bent klaar met je studie. Hoe ziet de volgende stap eruit?
Landelijk voor studie Health Food Innovation Management
We hebben niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de onderwijsinstelling.
We hebben niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de onderwijsinstelling.
We hebben niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de onderwijsinstelling.
Dit zijn landelijke cijfers voor de totale studierichting (master - chemische technologie)
Toekomstige arbeidsmarktpositie: | Goed |
Samenhang baankans met economie: | Hoog |
Uitwijkmogelijkheden naar andere sector: | Gemiddeld |
Uitwijkmogelijkheden naar ander beroep: | Gemiddeld |
Meer weten over de opleiding? Neem contact op met Maastricht University
Bezoek ook de website van Maastricht University
Bezoek website van Maastricht University