Uitnodiging en reminders

Studenten ontvangen per e-mail een uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. Wanneer ze de NSE niet invullen, ontvangen ze hierna nog 3 reminders en een last shot e-mail. Wanneer ze de NSE hebben ingevuld, ontvangen ze ook geen reminders meer.  

Taalkeuze

De e-mails worden toegestuurd in de taal die door de onderwijsinstelling is opgegeven. Dit kan Nederlands, Engels of Duits zijn. Ook is het mogelijk om alle talen onder elkaar te tonen. Studenten kunnen zelf kiezen in welke taal ze de vragenlijst invullen. Dit wordt in het eerste scherm van de vragenlijst gevraagd. Ook dit kan in het Nederlands, Engels of Duits.

Mail met link kwijt?

In de e-mails staat een unieke, persoonlijke link, die toegang geeft tot de vragenlijst. Mocht een student de mail met link kwijt zijn, dan kan deze opnieuw worden opgevraagd via de ʻlost link toolʼ op de NSE studentenpagina. De student vult hier het e-mailadres in dat bij de onderwijsinstelling bekend is. De link wordt dan nogmaals per e-mail toegestuurd. Als de student niet door de onderwijsinstelling is aangeleverd, kan er ook geen link worden aangemaakt en toegestuurd. Ook andere e-mailadressen dan die bij de onderwijsinstelling bekend zijn, werken niet.

Dankmail

Na het publiceren van de resultaten, ontvangen alle studenten die hebben deelgenomen een dankmail. Hierin worden ze bedankt voor hun deelname en wordt aangegeven waar ze de resultaten kunnen bekijken.

Ritme verzending

Week 1 veldwerk: 1e uitnodiging

Week 3 veldwerk: 1e reminder

Week 5 veldwerk: 2e reminder

Week 7 veldwerk: 3e reminder

Week 8 veldwerk: Last shot mail

Voorbeelden uitnodiging en reminders NSE 2024

De voorbeelden van de uitnodigingen en reminders (Nederlands, Engels en Duits) voor de NSE 2024 zijn op korte termijn beschikbaar.

Voorbeelden uitnodiging en reminders NSE 2023

Uitnodiging

Uitnodiging - Nederlands

Uitnodiging - Engels

Uitnodiging - Duits

Reminders

Reminder 1 - Nederlands

Reminder 1 - Engels

Reminder 1 - Duits

.

Reminder 2 - Nederlands

Reminder 2 - Engels

Reminder 2 - Duits

.

Reminder 3 - Nederlands

Reminder 3 - Engels

Reminder 3 - Duits
13-02-2023: De tekst van de derde reminder is aangevuld met de extra incentive.

Last shot

Last shot mail - Nederlands

Last shot mail - Engels

Last shot mail - Duits
13-02-2023: De tekst van de last shot mail is aangevuld met de extra incentive.

Dankmail

Dankmail – Nederlands

Dankmail – Engels

Dankmail - Duits