Studiekeuzedata

Voor het hoger onderwijs beschikt Studiekeuze123 over feiten en kwaliteitsoordelen. Al deze informatie over Nederlandse hbo- en wo-opleidingen stellen wij beschikbaar voor professionele gebruikers.

Laatste release Studiekeuzedatabase
Release 20.3 is op 21 april 2020 uitgevoerd.

Kracht van ons platform

Onafhankelijk en belangeloos

1.250

studies

Toegang tot alle studies in Nederland

+ 1 mil.

unieke bezoekers

Meer dan één miljoen unieke bezoekers per jaar

+ 3.000

opleidingen

Alle opleidingen in Nederland op een rijtje

5.0

* * * * *

Kwaliteit van opleidingen inzichtelijk gemaakt door NSE

Studiekeuzedatabase

De Studiekeuzedatabase voor het hoger onderwijs bevat feiten en kwaliteitsoordelen over hbo- en wo-opleidingen. Deze database bevat onder andere toelatingseisen, instroomaantallen, arbeidsmarktcijfers, accreditatiegegevens en studentenoordelen.

Lees meer

Widgets

De widget is een simpelere versie van de open dagen kalender of opleidingenzoeker en kan als een i-frame worden getoond op een andere website. Zo kunt u de opleidingen of open dagen op uw eigen website weergeven. De widget is gratis te gebruiken en direct gekoppeld aan Studiekeuze123.nl. Hierdoor wordt de informatie continu ververst en bevat de widget dus altijd de meest actuele informatie over de open dagen en opleidingen.

Lees meer

Nationale Studenten Enquête

De Nationale Studenten Enquête (NSE) is een grootschalig landelijk onderzoek waarin studenten hun mening geven over hun opleiding. De studentenoordelen zijn openbaar beschikbaar op Studiekeuze123.nl, maar ook in het NSE Benchmarkbestand en het Persbestand.

Lees meer