Wo bachelor - Techniek

Industrial Design

De universitaire bachelorstudie Industrial Design is gericht op creatieve studenten, die plezier hebben in techniek en graag samenwerken.

Je bent bezig met het ontwerpen van intelligente producten en diensten die aansluiten bij de snel ontwikkelende informatietechnologie. De studie is gebaseerd op een mix van techniek en creativiteit en stoelt op de pilaren technologie, gebruikersonderzoek, ontwerp en business. Er is sprake van een nauwe samenwerking met de professionele werkomgeving. Industrial Design richt zich op het proces van allereerste idee tot een succesvol, in de markt te plaatsen product.

Open dagen
Er zijn voor deze studie bij ons geen open dagen bekend.
Alle open dagen bekijken

Van profiel naar studie

Bekijk welke profielen toegang geven tot welke studie

Gebruik de tool

Deel deze pagina

Na deze studie

Je bent klaar met je studie maar hoe ziet de volgende stap er dan voor je uit?

Ga je aan het werk of studeer je door? Hieronder vind je informatie die je daarbij kan helpen. Opgelet: de impact van COVID-19 op de middellange termijn prognoses voor de arbeidsmarkt is hierin niet verwerkt.


Meest gekozen masters

Hieronder vind je een lijst met de meest gekozen masters na deze studie. De masters zijn aflopend gesorteerd met per master het percentage studenten dat is door gaan studeren aan deze master.

Industrial Design 62 studenten 59%
Design for Interaction 5 studenten 5%
Strategic Product Design 5 studenten 5%
Innovation Management 5 studenten 5%