MijnStudiekeuze

MijnStudiekeuze is een persoonlijke online omgeving waarin studiekiezers stap voor stap worden begeleid bij het kiezen van een studie. Per fase in het studiekeuzeproces worden er tips en oefeningen gegeven. Ook kunnen ze opleidingen bewaren die ze interessant vinden en reminders instellen voor open dagen. Een MijnStudiekeuze-account is gratis. Het is geschikt voor iedereen die een hbo- of wo-bachelor gaat kiezen.

MijnStudiekeuze is een persoonlijke omgeving voor leerlingen. Het is niet mogelijk voor decanen, mentoren en begeleiders om in het account mee te kijken. Je kunt je leerling natuurlijk wel vragen om de resultaten van de opdrachten met je delen of te bespreken.

Lees meer over MijnStudiekeuze.

Checklist

Willen leerlingen geen account aanmaken? Dan kunnen ze ook de checklist gebruiken. Ook hierin worden per fase van het studiekeuzeproces opdrachten en tips gegeven. Ze worden langs de informatie en tools op Studiekeuze123.nl geleid. Het is met de checklist natuurlijk niet mogelijk om reminders voor open dagen in te stellen en interessante opleidingen op te slaan.

Ga naar de checklist.

Lees meer

Wat vinden mijn leerlingen op Studiekeuze123?

We bieden veel informatie en tools. Maar wat allemaal?

Bekijk wat Studiekeuze123 biedt

Lesmateriaal

We stellen gratis les- en voorlichtingsmateriaal ter beschikking.

Lees meer over het lesmateriaal

LOB-opdrachten

Expertisepunt LOB heeft een opdrachtenbank vol LOB-opdrachten.

Lees meer over de LOB-opdrachten