Nieuw studiekeuze-voorlichtingsmateriaal

Nieuws 14 jul., 2020

leestijd 1 min

Studiekeuze123 stelt gratis studiekeuzevoorlichtingsmateriaal beschikbaar om bovenbouwleerlingen havo/vwo en mbo-4 te begeleiden bij hun studiekeuze.

Voorlichtingsfolder en posters

Speciaal voor mbo-4-, havo- en vwo- scholieren die willen studeren in het hoger onderwijs, heeft Studiekeuze123 een voorlichtingsfolder gemaakt. In deze folder staat algemene informatie en praktische tips voor leerlingen die zich oriënteren op een vervolgopleiding aan een hogeschool of universiteit.  Er zijn ook posters beschikbaar om op te hangen in de school. Op de posters worden de meest gewaardeerde mogelijkheden van de website uitgelicht.

Bestel de gratis posters en folders hier

Informatie voor studiekeuzeprofessionals

Studiekeuze123 is er ook voor studiekeuzebegeleiders. U vindt pagina voor studiekeuzeprofessionals. een overzicht van de informatie en materialen die u kunt gebruiken om uw leerlingen te begeleiden bij hun studiekeuze, om de ouders te informeren of om zelf te raadplegen bij het beantwoorden van studiekeuzevragen. Deze informatie is ook als folder te downloaden, samen met een overzicht in van de belangrijkste studiekeuzedata gedurende het schooljaar. 

Categorieën
Delen via: