De aanmelddeadline komt eraan

donderdag | 14 mei 2020

Meld je voor 1 juni aan

De maatregelen tegen corona zorgen voor extra uitdagingen bij het maken van een studiekeuze. Daarom is dit jaar de aanmelddeadline een maand verschoven. Meld je uiterlijk 1 juni 2020 aan voor een bacheloropleiding of een associate degree.

Vraag op tijd een DigiD aan

Aanmelden doe je via Studielink. Hiervoor heb je een persoonlijke DigiD met sms-functie nodig. Een DigiD aanvragen en activeren duurt een paar werkdagen. Doe dit daarom op tijd via Digid.nl.

Studiekeuzecheck

Nadat je je via Studielink hebt aangemeld, kun je een uitnodiging ontvangen voor deelname aan een (verplichte) studiekeuzecheck. Die is bedoeld om er nog voor aanvang van de studie achter te komen of jij een juiste keuze hebt gemaakt. Lees meer over de studiekeuzecheck.

Nog wisselen?

Heb je je voor 1 juni aangemeld en kom je er door de studiekeuzecheck achter dat de opleiding toch niet bij je past? Of besluit je in de zomer dat je toch een andere studie wil volgen? Dan kun je nog tot en met 31 augustus wisselen van opleiding.

Meer informatie over het aanmelden voor een opleiding en een handig stappenplan van Studielink vind je in ons artikel Hoe moet ik mij aanmelden?

Delen via:

Meer nieuws

Het selecteren van masterstudenten wordt steeds gebruikelijker.
woensdag | 8 juli 2020
Het jaarverslag geeft inzicht in de besteding van de ontvangen subsidie.