Tweede bij Digital Communication Awards

maandag | 23 september 2019

Studiekeuze123.nl tweede bij de Digital Communication Awards

Met trots brengen we het nieuws dat Studiekeuze123.nl wederom in de prijzen is gevallen. Studiekeuze123.nl werd dit weekend tweede bij Digital Communication Awards 2019 in de categorie ‘Science & Education’. Dat betekent dat Studiekeuze123.nl uit ruim zeshonderd inzendingen wereldwijd is verkozen tot een van de beste websites in de onderwijsindustrie!

Jaarlijks raadplegen meer dan anderhalf miljoen bezoekers Studiekeuze123.nl bij hun studiekeuze. De website biedt studiekiezers alles wat ze nodig hebben om studiekeuze-informatie te vergelijken en draagt zo bij aan een weloverwogen keuze.

In 2018 is Studiekeuze123.nl compleet vernieuwd. Mediabureau One Shoe ontwikkelde de website, ontwerpbureau Today droeg bij aan de vernieuwde huisstijl en vele afgevaardigden uit het hoger en voortgezet onderwijs, en natuurlijk studiekiezers zelf, deelden hun kennis en inzichten. Dank aan iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd!

Een vakjury gevormd door professionals en academici (werkzaam bij o.a. het WWF, de Europese commissie, University of Cambridge en LinkedIn) heeft de inzendingen beoordeeld. Eerder dit jaar won Studiekeuze123.nl ook een internationale Communicator Award.

Delen via:

Meer nieuws

Als je van plan bent komend studiejaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of...
dinsdag | 17 maart 2020
Wat zijn de gevolgen voor de aanmelddeadline, open dagen en fixusuitslag?