Wo master - Gezondheid

Food Safety

De universitaire masterstudie Food Safety is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie.

De studie is gericht op het produceren van veilige levensmiddelen en het analyseren van de risico's van onveilig voedsel. Je leert bijvoorbeeld voorkomen dat voedsel besmet raakt. Ook houd je je bezig met de veiligheid en gezondheid van voedingssupplementen en genetisch gemodificeerde organismen. Je besteedt aandacht aan chemie, microbiologie, voedingsleer, ziekteleer en toxicologie. Zo kijk je bij het onderdeel microbiologie naar bederf, hygiƫne en het voorkomen van voedselvergiftigingen en -infecties. Bij het vak toxicologie bestudeer je giftige componenten en de effecten die deze hebben op ons lichaam.

Open dagen
Er zijn voor deze studie bij ons geen open dagen bekend.
Alle open dagen bekijken

Doorstuderen

Bekijk welke masteropleidingen studenten kozen na hun bachelor

Gebruik de tool

Deel deze pagina

Na deze studie

Je bent klaar met je studie maar hoe ziet de volgende stap er dan voor je uit?

Ga je aan het werk of studeer je door? Hieronder vind je informatie die je daarbij kan helpen. Opgelet: de impact van COVID-19 op de middellange termijn prognoses voor de arbeidsmarkt is hierin niet verwerkt.


Arbeidsmarkt​informatie

Landelijk

We hebben geen of niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de instelling.

Kansen op de arbeidsmarkt

Dit zijn landelijke cijfers voor de totale studierichting (master - landbouw, biologie en biochemische technologie)

Prognose Matig
Conjunctuur​gevoeligheid Gemiddeld
Uitwijk​mogelijkheden naar andere sector Gemiddeld
Uitwijk​mogelijkheden naar andere beroepsgroep Gemiddeld

Meest gekozen beroepen

We hebben geen of niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de instelling.

Oordeel Alumni

We hebben geen of niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de instelling.