Stichting Studiekeuze123 heet vanaf nu Landelijk Centrum Studiekeuze 

Nieuws 12 sep., 2023

leestijd 1 min · 1628 keer gelezen

Stichting Studiekeuze123 heet vanaf nu Landelijk Centrum Studiekeuze 

De stichting die verantwoordelijk is voor www.studiekeuze123.nl heeft een nieuwe naam: Landelijk Centrum Studiekeuze. De website Studiekeuze123.nl behoudt wel de vertrouwde naam. Het Landelijk Centrum Studiekeuze blijft vanuit Studiekeuze123.nl voorlichting geven aan studiekiezers, ouders en decanen. 

De nieuwe naam van de stichting past beter bij de verschillende activiteiten en producten. Net als bij de grote rol die de stichting speelt bij het verzamelen, analyseren en verspreiden van informatie over studiekeuze in het hoger onderwijs.

Landelijk Centrum Studiekeuze heeft sinds 12 september ook een eigen website: www.lcsk.nl. Hierop zijn alle producten van de stichting terug te vinden, zoals de Studiekeuzedatabase en de Nationale Studenten Enquête. Ook als je meer wilt weten over de ambities en achtergrond van Landelijk Centrum Studiekeuze kun je terecht op deze website.

Nieuwsgierig?

Meer informatie over de naamswijziging en de ambities van de stichting lees je op de nieuwe website van Landelijk Centrum Studiekeuze.

Delen via: