Studiekeuzeconferentie 2023

Op 2 november 2023 organiseren Studiekeuze123, KiesMBO en Expertisepunt LOB gezamenlijk de Studiekeuzeconferentie 2023. Locatie: de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Aanmelden
Meld je aan voor de Studiekeuzeconferentie 2023 in Amersfoort.

Studiekeuze op de rails

Het maken van een studiekeuze is niet voor elke leerling of student even gemakkelijk. Hoe krijgen zij hun Studiekeuze op de Rails? Tijdens deze conferentie bieden we handvatten aan studiekeuzeprofessionals om de loopbaanontwikkeling, -oriëntatie en -(studie)begeleiding van hun leerlingen of studenten te versterken. Verschillende aspecten spelen een rol om de studiekeuze op de rails te zetten en te houden. We zetten deze dag twee specifieke facetten in een positief daglicht: kansengelijkheid en hoe houd je studiekeuze leuk.

Bekijk de website Studiekeuzeconferentie.nl

Programma

Een bomvol programma! Met keynotes: Amin Asad - docent en auteur van het boek Alles voor jullie - over kansengelijkheid. En Wouter de Jong - auteur en spreker - over hoe je jongeren kunt motiveren om hun mentale superkrachten te ontwikkelen én plezier helpt te houden in het studiekeuzeproces. Daarnaast 3 sessierondes vol inzicht, inspiratie en interactie.

Samenwerking

De Studiekeuzeconferentie 2023 is een samenwerking van Studiekeuze123, KiesMBO en Expertisepunt LOB. We willen decanen, mentoren en andere studiekeuzeprofessionals uit het vo, mbo, hbo en wo samenbrengen om kennis op te doen en hun netwerk te vergroten.