Volgend jaar studeren?

Bezoek nu de open dagen kalender

Waarom moet je naar een open dag? Het lijkt  nog ver weg, je vervolgstudie. Maar hij is dichterbij dan je denkt.

Bekijk alle open dagen

Eerste deadline: 15 januari

Voor veel studies moet je je al uiterlijk 15 januari inschrijven. Dat betekent, dat het nu belangrijk is je te oriënteren op je vervolgstudie. Maar hoe kom je er nou achter wat een leuke studie is? Het beste door open dagen te bezoeken. De meeste open dagen zijn tussen oktober en februari.

Waarom naar een open dag?

Tijdens een open dag kun je alvast eens door een gebouw rondlopen. Kennis maken met studenten en het studentenleven. Want op een open dag zal je de sfeer proeven van een hogeschool of universiteit.  Maar ook krijg je informatie over de studies die ze hebben. Zo krijg je een goed beeld over de mogelijkheden en de studies die er zijn.

Heb je nog geen idee naar welke opleiding of universiteit je moet gaan? Des te meer reden om je nu te verdiepen in de mogelijkheden. Onze tip is dan, bezoek minstens 4 open dagen en stel vragen.

Wanneer zijn de open dagen?

Om je te helpen, hebben wij voor jou een overzicht met alle open dagen in de Open dagen kalender. Hier kun je o.a. zoeken op studie, stad, maand, hogeschool of universiteit. Je kunt dan meteen zien waar en wanneer er open dagen zijn.