Uitvoerende partners

Studiekeuze123 werkt op het gebied van de studiekeuzedatabase en de website nauw samen met een aantal partners.

Q Delft

Q Delft is in opdracht van Stichting Studiekeuze123 verantwoordelijk voor het technisch beheer van de Studiekeuzedatabase.
Q Delft ontwikkelt technisch hoogwaardige maatwerksoftware om informatie toegankelijk te maken voor hun klanten. De kennisgebieden waar Q Delft zich vooral op richt zijn: Mobiliteit, Werken, Wonen en Zorg. Q Delft heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor rekenmodellen, expertsystemen en business informatiesystemen.
Q Delft

GfK

Vanaf 1 november 2012 is GfK verantwoordelijk voor het uitvoeren van de Nationale Studenten Enquête in opdracht van Stichting Studiekeuze123. GfK is een full service marktonderzoekbureau en is gespecialiseerd in mediaonderzoek en onderzoek voor zowel de overheid als het bedrijfsleven. GfK heeft veel markt-en branchekennis op het gebied van Finance, FMCG, Healthcare, Energie en Technology en Digital.
GfK

One Shoe

One Shoe is, in opdracht van Studiekeuze123, verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de website Studiekeuze123.nl. One Shoe verzorgt ook de update van de gegevens van de Studiekeuzedatabase op de website en ontwikkelt nieuwe features op Studiekeuze123.nl.
One Shoe

Prolocation

De website Studiekeuze123.nl wordt gehost door Prolocation. Prolocation levert aan diverse binnen- en buitenlandse ISP’s, netwerken en hosting providers netwerk connectiviteit.
Prolocation

Today

Today creëert, zoekt en bewerkt beeldmateriaal voor Studiekeuze123.
Het beeldmateriaal wat op de website en in onze folders gebruikt wordt, is ontwikkeld door Today designers.
Today