Waar zijn de resultaten van mijn opleiding?

Je hebt de Nationale Studenten Enquête (NSE) ingevuld, maar voor jouw opleiding zijn er geen resultaten zichtbaar op Studiekeuze123.nl. Dit kan verschillende oorzaken hebben.

Looking for English?

Te weinig respondenten

Wanneer te weinig studenten van jouw opleiding de NSE hebben ingevuld, kan de privacy van de studenten die wel hebben deelgenomen niet worden gewaarborgd. Daarom geldt dat er minimaal 5 respondenten per opleiding nodig zijn om de resultaten te tonen.

De opleiding is niet meer inschrijfbaar

Voor sommige opleidingen is het niet meer mogelijk om je in te schrijven. Dit betekent dat nieuwe studenten zich niet meer kunnen aanmelden voor deze opleiding. Wel krijgen de studenten die al gestart zijn nog de gelegenheid om het de opleiding af te maken.

Omdat Studiekeuze123 zich richt op studiekiezers, tonen wij op Studiekeuze123.nl alleen opleidingen waarvoor studiekiezers zich kunnen aanmelden. Voor niet-inschrijfbare opleidingen kunnen wij dus geen resultaten tonen. Deze opleidingen zetten de resultaten wel in om het onderwijs te verbeteren.

De opleiding is niet openbaar

Sommige instellingen bieden opleidingen aan waarvan de inschrijving niet openbaar geregeld is, bijvoorbeeld politie-opleidingen. Omdat Studiekeuze123 zich richt op studiekiezers, tonen wij deze opleidingen niet op Studiekeuze123.nl. De opleiding doet wel mee aan de NSE, zodat met de resultaten het onderwijs verbeterd kan worden.

Op zoek naar alle resultaten?

Ben je geïnteresseerd in een overzicht van alle gepubliceerde resultaten van de NSE? Ga dan naar de pagina Resultaten Nationale Studenten Enquête 2023.