Incentives

Incentives vanuit Studiekeuze123

De incentives voor de NSE 2023 zijn gelijk aan voorgaande jaren, namelijk:

  • 1 x Apple Macbook Air (t.w.v. € 1.129,-)
  • 4 x Sony Noise Cancelling Headphones (t.w.v. € 380,-)
  • 3x Logitech Master Series muis en toetsenbord (t.w.v. € 218,-)
  • 400x Bol.com bon (t.w.v. € 25,-)

Na afloop van de veldwerkperiode verloten we de prijzen onder de respondenten die de NSE volledig hebben ingevuld. De prijswinnende studenten stellen we hiervan per e-mail op de hoogte. De uitreiking van de prijzen vindt medio april plaats. We publiceren op de website in ieder geval de lijst met winnaars per onderwijsinstelling. Aan de hoofdprijswinnaars vragen we toestemming voor publicatie van hun naam op de website. Dit doen we onder meer omdat we van studenten vaker de vraag krijgen of de prijzen daadwerkelijk verloot worden.

Bekijk de algemene spelvoorwaarden voor de NSE 2023.

Incentives vanuit de instellingen

Om deel te kunnen nemen aan de NSE, ondertekenen onderwijsinstellingen de Gegevensuitwisselingsovereenkomst. Hierin is onder andere opgenomen dat studenten alleen op neutrale wijze gestimuleerd mogen worden om de NSE in te vullen. Dit betekent ook dat het gebruik van incentives door de instelling wel is toegestaan, mits deze op een neutrale manier worden ingezet. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat je de mening van de student hiermee beïnvloedt. Zie hiervoor ook de communicatierichtlijnen.

Wil jouw onderwijsinstelling (neutrale) incentives inzetten, dan kun je dit kenbaar maken aan Studiekeuze123 via info@nse.nl. MWM2 kan de prijzen voor jouw instelling trekken binnen de groep studenten die de NSE 2023 volledig heeft ingevuld. Hier worden eenmalig kosten voor gerekend (na te vragen bij MWM2).

Prijswinnaars van de NSE 2022 zijn bekend!

Onder de deelnemers aan de Nationale Studenten Enquête 2022 zijn half april de incentives verloot.

Bekijk de prijswinnaars van de NSE 2022