Bestel gratis voorlichtingsfolders

Nieuws 27 sep., 2021

leestijd 1 min · 1991 keer gelezen

Studiekeuze123 is er ook voor decanen en andere studiekeuzebegeleiders. We stellen gratis les- en voorlichtingsmateriaal ter beschikking. Deze materialen kun je gebruiken om je leerlingen te begeleiden tijdens het studiekeuzeproces.

Folders en posters voor studiekiezers

Speciaal voor mbo-4-, havo- en vwo- scholieren die willen studeren in het hoger onderwijs, maakt Studiekeuze123 elk jaar een folder. In deze folder staat algemene informatie en praktische tips voor leerlingen die zich oriënteren op een vervolgopleiding aan een hogeschool of universiteit.

Download de folder (pdf) of bestel de folder om uit te delen op school (gratis). Er kunnen ook posters besteld worden om in de school op te hangen. Op de posters worden handige tools en functies uitgelicht.

Folder voor studiekeuzebegeleiders

Je vindt in de folder voor decanen een overzicht van de informatie en materialen die je kunt gebruiken om leerlingen te begeleiden bij hun studiekeuze, om de ouders te informeren of om zelf te raadplegen bij het beantwoorden van studiekeuzevragen. Ook staat er een handige tijdlijn in de folder opgenomen waarin staat wanneer de leerling in actie moet komen. Wil je de folder voor decanen zelf graag op papier hebben of verspreiden onder collega's? De folder kan hier gratis besteld worden.

Andere lesmaterialen

Naast folders, bieden we ook andere voorlichtingsmaterialen aan zoals een digiles, e-zines en widgets die op de schoolwebsite geplaatst kunnen worden. Op deze pagina vind je een overzicht van alle voorlichtingsmaterialen voor studiekeuzebegeleiders. Er is ook een pagina voor decanen op Studiekeuze123.nl

Delen via: