Nationale Studenten Enquête 2017 afgesloten

Studiekeuze123
Maandag, 13 maart 2017

Van 16 januari tot en met 12 maart zijn studenten uitgenodigd om hun mening te geven over hun opleiding aan een hogeschool of universiteit. Ruim 700.000 studenten hebben deze uitnodiging ontvangen voor de Nationale Studenten Enquête. Meer dan 280.000 studenten hebben de enquête ingevuld! Dit is een bruto respons waar we erg trots op zijn!

Resultaten op 18 mei bekend

Op donderdag 18 mei 2017 zullen alle resultaten bekend worden gemaakt op www.studiekeuze123.nl. Je kunt dan per opleiding bekijken hoe studenten hun opleiding hebben beoordeeld. In de Nationale Studenten Enquête worden studenten gevraagd naar hun tevredenheid over o.a. de inhoud van de opleiding, de docenten, de studiebegeleiding, de faciliteiten en nog veel meer.

Verbeteren van het onderwijs en handig voor je studiekeuze

De resultaten van de Nationale Studenten Enquête gebruiken de hogescholen en universiteiten om het onderwijs te verbeteren. Voor studiekiezers zijn de oordelen handig om te bekijken als ze bezig zijn met hun studiekeuze. Want wie beter dan de huidige studenten kunnen een opleiding beoordelen?!